Asukkaiden kyläkävelyt 5.3.2017

Asukkaiden kyläkävelyt 5.3.2017

Asukkaat ovat lähiympäristöjensä asiantuntijoita
Asukkaiden elinympäristöihinsä liittyvien mielipiteiden, kokemuksien ja toiveiden kuuleminen on tärkeää. Asukkaiden yhteinen kävelykierros on mukava tapa kohdata, kuunnella ja keskustella omasta elinympäristöstä.

Kyläkävelyn idea juontaa juurensa yhdyskuntasuunnittelussa käytettyyn Gåtur-menetelmään, joka korostaa paikan päällä tapahtuvan kokemisen ja mielipiteiden vaihdon tärkeyttä yhteisen elinympäristön kehittämisessä. Kyläkävelyillä jokaisen mielipide on yhtä arvokas.

Pidän Kyläkävelyitä sunnuntaina 5.3.2017 Kantvikissa, Kirkonkylällä, Masalassa, Sundsbergissa ja Veikkolassa. Jokainen kävely kestää vajaan tunnin ja kuljemme asukkaiden valitseman reitin alueella. Kyläkävelyillä on tarkoitus tavata toisia asukkaita ja keskustella vapaamuotoisesti elinympäristöön liittyvistä kokemuksista, alueen vahvuuksista ja kehittämisen kohteista.

Olette lämpimästi tervetulleita tapaamaan asukkaita ja keskustelemaan kanssani Kyläkävelylle. Aloitan päivän kävelykierroksen omasta kotikylästäni Kantvikista, jossa lähdemme liikkeelle Salen pihalta yhdeksän aikaan.

Nähdään sunnuntaina 5.3. ja pohditaan yhdessä, miten voisimme kehittää yhdessä Kirkkonummesta entistä parempaa elinympäristöä meille kaikille.

– Reetta

Lue lisää näkemyksestäni asukkaiden kuulemisen ja osallistumismahdollisuuksien tärkeydestä täältä! keyboard_arrow_right

Aika Paikka
09.00 Kantvik, SALE
10.30 Kirkonkylä, tori
12.00 Masala, kirjaston piha
13.30 Sundsberg, koulun parkkipaikka
15.30 Veikkola, K-Supermarketin piha